Despre NOI

 • Casa Antonie | Traditia gustului bun +

  Cu peste 20 de ani experienta in industria duciurilor, Casa Antonie se remarca prin calitatea si savoarea produselor sale. Punem accent pe ingredintele naturale, atent selectionate. Din 1993 si pana acum am dezvoltat o pasiune pentru gustul dulce desavarsit. Am pastrat retetele traditionale, la care am adaugat cate un strop de personalitate. De la cozonacul bunicii pana la reputatul tort de nunta, toate produsele au trecut, de-a lungul timpului, testul celui mai exigent juriu: clientii nostri.

  Pornind ca o afacere de familie, brandul Casa Antonie s-a dezvoltat treptat, ajungand un punct de reper al cofetariilor din Romania. Cu toate acestea, principiile puternice cu care s-a plecat la drum au ramas aceleasi, compania pastrandu-si integral capitalul privat romanesc. Credem in lucrurile facute bine, in sprijinirea unui mediu competetiv de munca, in dezvoltarea economiei locale.

 • De cand facem - Istoric +

  Anul 1993 a fost punctul de start pentru ceea ce urma sa devina un nume de reprer pentru industria dulciurilor din Romania. Pe parcursul a peste doua decenii, Casa Antonie s-a dezvoltat constant, atat din punct de vedere tehnologic si logistic, cat si din prizma retelor folosite.

  Intre etapele importante, din punct de vedere tehnologic, se remarca proiectele de achizitiile de utilaje obtinute cu sprijinul Uniunii Europene: retehnologizarea capacitatilor de productie (proiect aprobat in anul 2008 si implementat in anul 2009) si extinderea spatiului de productie si depozitare si achizitionare de noi linii de productie (proiect aprobat in anul 2012 si implementat in perioada 2012-2014).

 • Misiune Viziune si Valori +

  Misiune
  Casa Antonie are ca misiune principala promovarea si dezvoltarea continua a standardelor de excelenta in domeniul produselor de patiserie si a dulciurilor. Obiectivul nostru este de a ne consolida pozitia pe piata interna, de a ne extinde si a ne dezvolta in mod responsabil, astfel incat clientii nostri sa fie in permanenta multumiti de produsele oferite.

  Viziune
  Ne-am propus sa furnizam produse de cofetarie de foarte buna calitate pentru clientii nostri, acestia fiind în centrul sistemului nostru de lucru.

  Valori
  Integritate si Respect: suntem corecti si responsabili, aratand preocupare pentru partenerii, consumatorii si angajatii nostri.

  Flexibilitate: avem mereu in centrul preocuparilor nostre dorinta partenerilor si clientilor, adaptandu-ne in functie de dorintele si necesatatile fiecarora.

  Grija fata de produsul livrat: punem accent pe calitatea produsului nostru si pe gustul desavarsit, astfel incat fiecare prajitura livrata sa ofere un motiv de bucurie pentru cei care le savureaza.

 • Ingrediente naturale de cea mai buna calitate +

  In procesul de fabricatie al dulciurilor sunt utilizate doar ingrediente proaspete, naturale. Nu se folosesc aditivi sau premixuri, ceea ce face ca produsul final sa fie nu doar gustos ci si sanatos.

 • 1

Despre noi - Casa Antonie