CASA ANTONIE

DESPRE NOI

Cu peste 25 de ani experienta in industria dulciurilor, Casa Antonie se remarca prin calitatea si savoarea produselor sale. Punem accent pe ingredientele naturale, atent selectionate. Din 1993 si pana acum am dezvoltat o pasiune pentru gustul dulce desavarsit.

Am pastrat retetele traditionale, la care am adaugat cate un strop de personalitate. De la cozonacul bunicii pana la reputatul tort de nunta, toate produsele au trecut, de-a lungul timpului, testul celui mai exigent juriu: clientii nostri.

Pornind ca o afacere de familie, brandul Casa Antonie s-a dezvoltat treptat, ajungand un punct de reper al cofetariilor din Romania. Cu toate acestea, principiile puternice cu care s-a plecat la drum au ramas aceleasi, compania pastrandu-si integral capitalul privat romanesc.

Credem in lucrurile facute bine, in sprijinirea unui mediu competetiv de munca, in dezvoltarea economiei locale.

Istoric Casa Antonie
CASA ANTONIE

ISTORIC

Anul 1993 a fost punctul de start pentru ceea ce urma sa devina un nume de reper pentru industria dulciurilor din Romania. Pe parcursul a peste doua decenii, Casa Antonie s-a dezvoltat constant, atat din punct de vedere tehnologic si logistic, cat si din prizma retetelor folosite.

Intre etapele importante, din punct de vedere tehnologic, se remarca proiectele de achizitii de utilaje obtinute cu sprijinul Uniunii Europene: retehnologizarea capacitatilor de productie (proiect aprobat in anul 2008 si implementat in anul 2009) si extinderea spatiului de productie si depozitare si achizitionare de noi linii de productie (proiect aprobat in anul 2012 si implementat in perioada 2012-2014).

CASA ANTONIE

INGREDIENTE NATURALE DE CEA MAI BUNA CALITATE

In procesul de fabricatie al dulciurilor sunt utilizate doar ingrediente proaspete, naturale.
Nu se folosesc aditivi sau premixuri, ceea ce face ca produsul final sa fie nu doar gustos ci si sanatos.