CASA ANTONIE
LOGISTICA SI TRANSPORT
Locul unde se intampla magia
Spatiu de lucru si dotari
Casa Antonie isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, modern, care a depasit de mult limitele unui simplu laborator de cofetarie. O suprafata impresionanta (3.000 mp) gazduieste atat spatiul de lucru cat si birourile. Torturi, fursecuri, prajituri, bomboane, placinte si rulade sunt livrate zilnic clientilor nostri direct de la sursa.
Spatiul de lucru gazduieste toate utilajele necesare bunei desfasurari a activitatii: cuptoare, camere frigorifice, roboti, masini de turat, masini de glasat, masini de taiat, masina de umplut, masina de fiert crème, masina de fondant etc.
O echipa de deste 100 de angajati se asigura ca in fiecare zi ies pe poarta sediului dulciuri de cea mai buna calitate. Dincolo de a fi o afacere, Casa Antonie este o mare familie in care fiecare angajat este important si apreciat pentru dedicarea de care da dovada.
CASA ANTONIE
Flota
Din punct de vedere logistic, dispunem de o flota alcatuita din 30 masini care livreaza zilnic prajituri in Bucuresti si in tara. Toate automobilele sunt dotate cu aparate de racire si termograme pentru inregistrarea temperaturii, astfel incat transportul se realizeaza in conditii optime, fara a periclita calitatea preparatelor.
Toate masinile sunt personalizate prin colantare, astfel incat pot fi recunoscute cu usurinta in trafic.