CASA ANTONIE

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.casa-antonie.ro este un site comercial, proprietate a S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L.
Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.casa-antonie.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor
Accesarea site-ului www.casa-antonie.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Important!
Orice persoana care viziteaza site-ul www.casa-antonie.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. sa-i trimita prin e-mail buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” din site.

2. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.casa-antonie.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea Nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.casa-antonie.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

3. Politica de confidentialitate
Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
Datele personale nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

4. Litigii
Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc a site-ului, Utilizatorului/Clientului acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii de utilizare”.
SC. S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor.
Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

5.Dispozitii finale
S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.casa-antonie.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
S.C. A & A EXPRODCOM S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.casa-antonie.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.